Hænder.jpg

Støt Svovlstikkerne i testamentet 

Vil du hjælpe os med at skabe en bedre jul for dårligt stillede børn, også efter du ikke er her længere?

 

Har du lyst til at hjælpe Svovlstikkerne med at levere julehjælp til værdigt trængte? Hos Svovlstikkerne forsøger vi at gøre julen lidt bedre for dem, der ikke har råd til at holde jul. Du kan være med til at støtte op om dette ved at donere arv til Svovlstikkerne i dit testamente.

Sådan gør du

Du kan oprette dit testamente gratis hos virksomheden Dokument 24, når det indeholder donation af arv til Svovlstikkerne. Dokumentet oprettes online ved, at du svarer på en række spørgsmål. Når alle spørgsmål er besvaret, sender virksomheden dig et skræddersyet testamente pr. e-mail. Testamentet printes efterfølgende og skrives under.

30 % - reglen – spar arveafgift (boafgift)

Hvis dine arvinger er fjern familie eller venner, kan arveafgiften reduceres med om til 6,25 %. Fjern familie er defineret ved at være søskende, niecer/neveøer eller mere fjern familie. Se evt. uddybning her.

Fjern familie/venner betaler op til 36,25 % i afgifter til Staten, når de arver efter dig. Afgifterne kan reduceres til 30 % ved benyttelse af 30 % - reglen.

Sådan fungerer reglen:

  • 70 % arv til arvinger: Dine arvinger modtager 70 % af din arv.
  • 30 % arv til Svovlstikkerne: Svovlstikkerne modtager 30 % a din arv mod, at Svovlstikkerne betaler for alle afgifter mv. i forbindelse med udbetaling af arv til dine arvinger.
  • Ingen afgifter for Svovlstikkerne: Svovlstikkerne er en velgørende organisation, og vi betaler derfor ikke afgifter af arv. Dette betyder, at der kun betales afgifter af de 70 % af arven, der går til dine arvinger.
  • Mere arv til arvinger samt donation til Svovlstikkerne: Resultatet ved brug af 30 % - reglen er, at dine arvinger sparer op mod 6,25 % af arven i afgifter samtid med, at Svovlstikkerne modtager 5 % af din arv som donation. Både arvinger og Svovlstikkerne får således mere ud af din arv.

Hvis du ønsker rådgivning om oprettelse af testamente, kan du få gratis rådgivning hos Dokument 24. Vi håber, at du vil støtte Svovlstikkerne. På forhånd mange tak.

Om os

Svolvstikkerne er en lille hjælpeorganisation af frivillige, som prøver at gøre julen lidt bedre.

7161_Karina_Jan_jul_meny (2).jpg
2810_FB (2).jpg