Hænder.jpg

Doner din gave til Svovstikkerne

Julen varer længe - koster mange penge!

 

Svovlstikkerne uddeler i 2022 julehjælp for 13. gang – og vi forventer et massivt pres på både antal ansøgninger – og at pakkens indhold bliver væsentlig dyrere i indkøb for os, grundet inflation & stigende priser.

For at imødekomme den formentligt væsentlig øgede efterspørgsel efter julehjælp i år, har vi i samarbejde med Hertels her i Næstved igennem deres firmagavekoncept udviklet en ny gave i deres sortiment som i alt sin enkelthed er en ”donations” gave hvor hele beløbet går ubeskåret til Svovlstikkerne.

Donations gaven vil være tilgængelig i 4 prisgrupper, 400,- 560,- , 640,- og 960,- kroner.

Hertels / Firmagavevalg.dk har i forvejen et stort netværk af firmaer der benytter deres firmajulegaver – og samarbejdet betyder Svovlstikkerne når langt ud til en række medarbejdere der får MULIGHED for i stedet at få en flaske gin eller endnu et sæt knive – at donere deres firmajulegave til Svovlstikkernes arbejde!!

Skal dine medarbejdere ikke have valget i år med denne mulighed?

Du skal i så fald gøre følgende:

Besøg firmagavevalg.dk
Klik derefter på produkter og vælg velgørenhed eller søg på Svovlstikkerne.

Herefter kan du frit bestille.

Skal du bruge en valggaveshop i eksempelvis 560,- kategorien hvor en af gaverne skal indeholde ”donationsgaven”, kan dette selvfølgelig også gøres online – eller du kan kontakte Brian Rasmussen på br@hertels.dk telefon 58550920.

Andre spørgsmål kan rettes til formand@svovlstikkerne.dk.

 

Arrangementer

For at indsamle midler til julepakkerne, afholder vi løbende lidt forskellige arrangementer. 

7161_Karina_Jan_jul_meny (2).jpg
2810_FB (2).jpg