Arrangementer.jpg

Fangekoret

Koncerten med Fangekoret er udskudt til 29. august 2021.

 

Koncert med Fangekoret er rykket fra den 24. april 2020 til 29. august 2021.

Har du købt billet online vil du blive kontaktet af udbyderen med følgende muligheder:

1. Du beholder din billet indtil næste koncert i august 2021
2. Du får din billet refunderet, minus billetgebyret

Har du købt billet hos Gitte Sass - så kan du vælge at beholde din billet til 2021 eller møde personligt op og få den refunderet.

Svovlstikkerne håber, at så mange af jer som muligt har lyst til at gemme billetterne, selvom der er laaaaaang tid til. Vi håber på jeres forståelse for denne beslutning.

 

Søndag den 29. august 2021 kl. 14.30, synger Fangekoret i Herlufsholm Kirke. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene.

 

Det var en kæmpe oplevelse at se og høre Fangekoret på Smålandshavet - så vi prøver igen, denne gang i Herlufsholm Kirke.

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.

I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark og der er lange ventelister på deres optræden.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Sponsorer denne dag er:
Alpina Shipping
Gitte Sass
Herlufsholm

Link til salg følger her: 

Arrangementer

For at indsamle midler til julepakkerne, afholder vi løbende lidt forskellige arrangementer. 

7161_Karina_Jan_jul_meny (2).jpg
2810_FB (2).jpg