Arrangementer.jpg

Arrangementer

Ingen kan hjælpe alle – men ALLE kan hjælpe nogen!

 

Afhopperne

Mandag den 26. oktober 2020 kl. 20.00, kan du høre forfatter og journalist Jesper Clemmensen fortælle den dramatiske historie om to familiers kamp for overlevelse og frihed under både nazisterne og kommunisterne.

JUBILÆUMSKONCERT MED KURT RAVN 2020

Kurt Ravn fejrer 25 års jubilæum med kirkekoncerter. Hans store flotte sangstemme kan opleves i Herlufsholm Kirke ved en smuk julekoncert 7. december 2020.

Pakkeweekend

Bliv en del af Svovlstikkerne, og vær med ved vores julegavepakning - og til at gøre en forskel for de familier, som ikke har de samme økonomiske midler i juletiden som dig og mig.

SPINNING EVENT HOS HAPPY2FITNESS

Lørdag den 30. januar går det løs igen - og det er i tidsrummet kl. 9.00 til 21.00.
Her har Jan Flemming Andersen og hans team arrangeret 12 timers spinning event hos Happy2Fitness - til fordel for Svovlstikkernes arbejde.

FANGEKORET

Søndag den 29. august 2021 kl. 14.30, synger Fangekoret i Herlufsholm Kirke. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene.

HJÆLP OS

Vil du hjælpe os med at afvikle vores arrangementer, evt. som hjælper i baren, som billetkontrollør eller andet?

Så kontakt os ›

Støt os

Ønsker du at støtte Svovlstikkernes arbejde? Se hvordan og hjælp os med et bidrag efter evne.

2845_FB (2).jpg

vORES sponsorKONCEPT

Vi søger løbende firmaer, forretninger eller personer, der har mulighed for at støtte vores projekt. Men hvad tilbyder vi som modydelse?

120406 UWP 10x15 (2).jpg
2615_Svovlsktikkercykkel (2).jpg