Vi får brug for din hjælp!

Årligt indkøber Svovlstikkerne grundpakken til vores juleuddeling igennem Den Danske Frimurer Orden. Ordenen har tilknyttet en indkøber, der koordinerer hele indsatsen, og der indkøbes hvert år omkring 3500 pakker. Sidste år købte Svovlstikkerne de 405 pakker til uddelingen her på Sydsjælland. Vi får på denne måde meget for pengene, da vi er med i en storkøbsordning, ligesom vi sparer en del tid på udvælgelse.

Men det har også den effekt, at vi oplever, at der mangler ting, som eksempelvis hvide kartofler, rugbrød, rødkål o.l., ligesom kødet i pakken er en lidt kedelig skinke – i år bliver den dog udskiftet med en kamsteg.

Svovlstikkerne vil gerne kunne tilbyde et yderligere sortiment, og vi har derfor lavet en aftale med Superbest i Østergade. De sidste fire lørdage op til jul vil vi gerne bemande en station hos Superbest, hvor vi fortæller om projektet, og hvor folk kan støtte, såfremt de har lyst, ved f.eks. at købe 2 pakker rugbrød, en medister, 5 kg kartofler eller, hvad man nu måtte ønske at støtte med økonomisk.

På et display vil man kunne se, hvad Svovlstikkerne ønsker at tilkøbe, og så tager man blot en stegkode med til kassen på den vare, og beløbet går derefter direkte til julehjælpen her på Sydsjælland.

Posten/stationen skulle gerne bemandes – helst med 2 mand af gangen. Vagterne er på to timer (10-12, 12-14 eller 14-16), i vil modtage en skriftlig instruktion og det foregår i butikken i tørvejr!

Så kan du afse to timer enten lørdag den 29 november, eller den 6, 13 eller 20 december, hører vi meget gerne fra dig på event@svovlstikkerne.dk

God sommer

Svovlstikkerne

Facebookby feather

Speak Your Mind