Vi søger frivillige!!

Har du lyst til at blive frivillig og hjælpe Svovlstikkerne efter tid og evne? Så kom til vores frivillig-møde søndag d. 7. februar 2016 kl. 15-17.
Her vil du høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan bruge dig til – og måske du også har en ide eller flere?
Vi ved endnu ikke hvor det bliver, det afhænger af antal tilmeldte! Så tag gerne en ven med!!
Såfremt du ønsker at deltage enten denne dag – så send en mail til gitte.frandsen@yahoo.com. Kan du ikke deltage den 7/2 – men gerne vil være frivillig, så send ligeledes en mail til Gitte
Facebookby feather

Sikke en fest!

Søndag den 4. oktober fejrede vi Svovlstikkernes 5. års fødselsdag, og det var et brag af en aften!

Grønnegades Kaserne havde lagt sig i selen, og skabt nogle fantastiske rammer, og vores søde værtinde, Ulla Britt Simonsen, fik os godt igennem aftenen.

Rasmus Krogsgaard fra Nyk. F Revyen lagde ud – han er virkelig talentfuld og meget morsom!

Dernæst var det Paolo Russo og Bjarke Falgren der betog os – med nogle fantastiske musikkompositioner.

Endelig blev det så Nadja Stein og News – med super gode 80ér hits!

Aftenen var økonomisk understøttet af følgende:

  • Ardagh
  • ”Mærk Næstved”
  • Alphina Shippping
  • Dreist Advokaterne
  • Frimurer Logen ”De 2 Nøgler”
  • Næstved Bladet

Endelig så kigge Cathrine Rigels Gudbergsen forbi – som repræsentant for Trygfonden.

Først med en check på 25.000 til ovenstående – dernæst så lige en check til på 25.000 kr til selve julehjælpen!

Tusind tak til alle der bidrog med at gøre aftenen festlig!

Facebookby feather

Svovlstikkerne fylder 5 år

Vi fejrer vores 5 års fødselsdag søndag den 4. oktober kl. 19:00 i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne, med adgang fra kl 18:30.

 

download

Rasmus Krogsgaard fra Nyk F. Revyen lægger ud – så er latter musklerne rørt!

Rasmus har tidligere vundet priser som Årets Revy Kunster og Årets parodi – og      har de seneste somre slået sine folder i Nyk. F. Revyen

 

imgresDerefter overtager Violinist. Violinist, komponist og virtuos formidler! Mød Bjarke Falgren, 4 dobbelt grammy vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violinvirtuoser.

Siden 7 års alderen har Bjarke passioneret dedikeret sig selv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen – anset som verdens største jazz violinist af mange- har betegnet ham som sin arvtager.

 

imgres

Efter en pause – så skal vi tilbage til de glade 80ére. News med Nadja Stein i spidsen vil tage os tilbage – til en tid med store ballader som ”Du er”. Det er de Legendariske popsange fra dansk popmusiks gyldne tid, sunget af den originale sangerinde.

 

Prisen for det hele er 200 kr. plus et gebyr – og kan købes her.

HUSK DU VED AT KØBE BILLET STØTTER JULEUDDELINGEN 2015!

Facebookby feather

Julepakning 2014 – se videon

Det er nu officielt! Vi har frivillige i alle aldre. Niels Lucking på blot 15 år har hjulpet os med at lave en video af pakningen i 2014. Du kan se den her.

Vi siger mange tak for hjælpen!

Facebookby feather

Julehilsen fra Borgmesteren

Borgmesteren fra Næstved ønsker alle en glædelig jul og fortæller samtidig lidt om Svovlstikkernes gavekort

Se med på videon her

 

 

Facebookby feather

Fra 81 julepakker i 2010 – til 450 julepakker i 2014

Sådanne har udviklingen været i Svovlstikkernes hjælpearbejde med at sikre andre en bare lidt bedre jul.

11 kirker i hele Næstved Kommune, fra Nord til Syd – og Øst til Vest, sammen med Røde Kors, Frelsens Hær og en enkelt uddannelses institution er vores aftagere i år, og vanen tro er det disse der udvælger slutmodtagerne. Man kan IKKE ansøge Svovlstikkerne, vi er ikke dygtige nok til at kunne lave en sådan vurdering, om hvem der skal modtage en pakke fra os.

Samarbejdet kører på skinner, vi finpudser hvert år, og håber i år at kunne have en And med i største delen af vores pakker, igennem vores samarbejde med Superbest.

Udover grundpakken har vi fået tilsagn om følgende varer sponsoreret:

·         Tændstikker fra Tordenskjold

·         Slikposer fra Slikhjørnet

·         Frugtstænger fra Castus

·         Ulveposer fra Bilka

Og så tilkøber vi igen i år kartofler, rugbrød og karameller.

Så det bliver nogle flotte pakker igen i år. Tak for jeres støtte året igennem, der er med til at sikre et flot resultat!

Ønsker du at støtte kan det sagtens nåes endnu – se mulighederne her: http://svovlstikkerne.dk/stot-nu/

 

Facebookby feather

Vi får brug for din hjælp!

Årligt indkøber Svovlstikkerne grundpakken til vores juleuddeling igennem Den Danske Frimurer Orden. Ordenen har tilknyttet en indkøber, der koordinerer hele indsatsen, og der indkøbes hvert år omkring 3500 pakker. Sidste år købte Svovlstikkerne de 405 pakker til uddelingen her på Sydsjælland. Vi får på denne måde meget for pengene, da vi er med i en storkøbsordning, ligesom vi sparer en del tid på udvælgelse.

Men det har også den effekt, at vi oplever, at der mangler ting, som eksempelvis hvide kartofler, rugbrød, rødkål o.l., ligesom kødet i pakken er en lidt kedelig skinke – i år bliver den dog udskiftet med en kamsteg.

Svovlstikkerne vil gerne kunne tilbyde et yderligere sortiment, og vi har derfor lavet en aftale med Superbest i Østergade. De sidste fire lørdage op til jul vil vi gerne bemande en station hos Superbest, hvor vi fortæller om projektet, og hvor folk kan støtte, såfremt de har lyst, ved f.eks. at købe 2 pakker rugbrød, en medister, 5 kg kartofler eller, hvad man nu måtte ønske at støtte med økonomisk.

På et display vil man kunne se, hvad Svovlstikkerne ønsker at tilkøbe, og så tager man blot en stegkode med til kassen på den vare, og beløbet går derefter direkte til julehjælpen her på Sydsjælland.

Posten/stationen skulle gerne bemandes – helst med 2 mand af gangen. Vagterne er på to timer (10-12, 12-14 eller 14-16), i vil modtage en skriftlig instruktion og det foregår i butikken i tørvejr!

Så kan du afse to timer enten lørdag den 29 november, eller den 6, 13 eller 20 december, hører vi meget gerne fra dig på event@svovlstikkerne.dk

God sommer

Svovlstikkerne

Facebookby feather

Så blev det sommer – og der er snart kun 6 måneder til jul!

Vi er i fuld gang med planlægningen!

I august afholder vi koordineringsmøde med vores samarbejdspartnere – vi forventer samme kreds i år, evt suppleret med et par kirker.

Vi forsøger at opgradere kødpakken i år – og har nogle forskelligetiltag som I nok skal høre mere om såfremt vi lander dem.

Ligeledes arbejder vi benhårdt på at få lavet noget markedsførings materiale, således at vi efter et foredrag kan udlevere materiale til vores gæster, om Svovlstikkerne og vores arbejde for andre.

Vi forsøger også at komme til at runde 100 betalende medlemmer – måske du har lyst til at blive medlem?

Endelig er det jo også ferie tid, så har du udenlandsk valuta med hjem  – så husk vi meget gerne modtager denne! 

God juni til jer alle!

Facebookby feather

Julekonkurrence

Vi har nu trukket lod blandt de indkomne opskrifter, og den heldige vinder er Ronni Nielsen med hans opskrift på ‘Sprøde, nemme klejner’. Imens Ronni kan glæde sig til at få lidt lækkert med posten i den nærmeste fremtid, kan I andre se vinderopskriften og de andre opskrifter på Nougatkage, Chocolate chunck cookies og Anna’s søde specier her og på facebook.

Sprøde, nemme klejner

Nougat kage

Anna`s søde specier

Chocolate chunck cookies

Facebookby feather

En flot donation fra “Slikhjørnet”

Vi er på stikkerne her i december – men vi er IKKE de eneste! Slikhjørnet som ligger i Toldbodgade ved Netto har besluttet sig for at gøre en forskel.

Rent konkret har de doneret 405 slikposer – en til hver julepakke vi uddeler i år, og til en samlet værdi på over 20.000 kr! Fantastisk – og tusind tak!

Christian Dreist (formand for Svovlstikkerne), Allan Kristiansen og Pia Månsson fra Slikhjørnet

På billedet ses i midten en glad formand for Svovlstikkerne, samt Allan Kristiansen og Pia Månsson fra Slikhjørnet.

Facebookby feather